viernes, 12 de enero de 2007

Un bloc per seguir el dia a dia de la campanya


Les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació cada vegada prenen més protagonisme dins les nostres vides. A la feina, molts de nosaltres treballem davant d’un ordinador i fem servir Internet com a eina indispensable per desenvolupar la nostra tasca diària. D’altres, utilitzen la Xarxa d’una forma més lúdica per mantenir-se informats i en contacte amb les seves amistats.

La gent comença a comunicar-se d'una altra manera, utilitza nous llenguatges i diversos canals per estar informats. Les bitàcores són una nova forma de difondre informació, però també permeten una participació més directe mitjançant un sistema de comentaris on tothom pot dir la seva.

Un bloc és l’eina més útil per poder arribar a aquells internautes santfeliuencs que creuen que les coses es poden dir d’una altra manera, que la política també pot ser accessible i comprensible.

Per aquest motiu, encetem l’experiència de mantenir-te informat de tot el que succeeixi durant el desenvolupament de la campanya municipal des d’aquest moment fins el maig de 2007. En aquest espai ens podràs conèixer i podràs consultar tot allò relacionat amb l’actualitat política local.
.
Vols participar d’aquest nou repte tecnològic?

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Gran idea! Crec que pot ser una gran eina per apropar-se sobretot aquells joves que utilitzen Internet com a principal font d'informació i comunicació.

Anónimo dijo...

sense dubtes aquest blog intenta explicar la política local d'una altra forma, més senzilla.