jueves, 19 de abril de 2007

Comença la campanya!

L'amic Iván Batlle ha escrit el següent comentari al seu blog:

.

PAAMM(tret de sortida)! Ja comença la campanya per les municipals a Sant Feliu, campanya “pre-campanya”! Mentre uns expliquen que han fet en el govern i que faran si tornen, altres continuen foten merda contra el tripartit municipal...
.
En aquestes eleccions renoven cares dos partits que són el PP i ERC. Tots dos partits ens presenten candidats força joves on es transmet certa renovació de cúpules. Em fa molta gràcia, a ICV ja donen les eleccions municipals per guanyades! I la prova esta en un dels eslògans que presenten: La “força de Sant Feliu”, senyors això només ho sabrem desprès de les eleccions! A més jo els hi recordaria el dit aquell en castellà: “Quien rie el último, rie mejor” i després tenen un altre que és: “Amb tu farem el Sant Feliu que vols” van tenir 25 anys per fer-ho... i encara estem esperant a que facin progressar la ciutat!. Mentre el PSC ja ha presentat la seva candidatura on podem veure moltes cares conegudes (Gent com tu) i preparades per fer avançar juntament amb tu Sant Feliu! Els socialistes últimament fan molt allò d’explicar que han fet y que faran amb vídeos, tríptics, inauguracions... en fi política, la més útil perquè són coses palpables, que si la piscina, els aparcaments, carrers com el carrer Laureà Miró o G.Rius, el Soterrament... Cal remarcar més crec per part del PSC el SOTERRAMENT, que no és cap tonteria! Per fi un govern municipal s’ha ficat en serio amb aquest tema que tan ens importa als Santfeliuencs! I JA EL TENIM FIRMAT i a la propera legislatura s’han d’iniciar les obres! Un èxit de SANT FELIU! Sobretot de l’alcalde J.A Vázquez.
.
CiU torna apostar pel Sr. Josep Lluís Fernández Burgui, per cert que li passen al cartells de CiU? Per la nit el Burgui es transforma en el Jordi Pujol! I és que el cartells del Burgui van poc a poc desapareixent i apareix l’expresident Pujol i a sobre boca avall! Un pél estrany no? Descuidats?Tots dos grups: CiU i ERC una mica en la línia del PSC amb el que hem fet i que farem si tornem al govern!
.
Això tan sols és el principi, en queda un mes i mig! I de moment sembla molt interessant !
.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

m'ha fet molta gràcia això de Conver!!!!!

Anónimo dijo...

Lo más grave de esta pre-campaña que padecemos es ver cómo ICV sigue en su línea de siempre: sus carteles están en todos lados menos en los lugares permitidos... si queréis es una anécdota, pero no, dice mucho de quien hace eso. Si hacebn eso ahora, qué no harían si recuperaran el poder (o qué no hicieron en su día). Cuando cualquier medio es bueno para intentar recuperar el poder, malo... como esos vociferantes de la derecha extrema, vaya.

Anónimo dijo...

crec que el Soriano tampoc és una cara nova a la política local, sembla que porti un munt d'anys tot i que mai havia estat cap de llista. Espero que alguna vegada passi el mateix a CiU que porta amb el mateix líder al capdavant des de fa segles!.

Anónimo dijo...

ahhh! i el Merino també, crec que després de perdre l'alcaldia hauria d'haver-se retirat i deixar espai per cares noves i optar per la renovació. Però sembla que està ben agafat a la cadira...

Anónimo dijo...

Però sembla que està ben agafat a la cadira...
Ahora que está de moda la pregunta: en la Diputació, ¿cuánto cobra, Sr. Merino?