miércoles, 2 de mayo de 2007

Rumores, rumores...

Dicen que todas las noches uno se acuesta habiendo aprehendido algo nuevo, pero está claro que según las fuentes que utilices para estar informado en Sant Feliu puede que simplemente te vayas a la cama conociendo otra mentira más.


La semana pasada conocí otra mentira de esas que DESINFORMAN, esta vez sobre la piscina cubierta que ya se está ultimando. ¡Me comentaron que el fondo de la piscina se había hundido!. Bastante sorprendido, pensé que aquello era un poco exagerado, así que me fui a una fuente un poco más directa. Cuál fue mi sorpresa que se me INFORMÓ de que lo único que había pasado es que había una pieza defectuosa en el rebosadero (supongo que se dice así) de la piscina y que se estaba procediendo a su rectificación. Vaya, pensé, ¡de esto a lo del hundimiento hay un rato!.

Y es que el período de pruebas en el que se encuentra este mes la piscina es precisamente para detectar este tipo de fallos, así que espero que pueda ser reparado en el menor tiempo posible.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

ondia! jo també havia sentit una cosa semblant i no m'ho acabava de creure. Estic segur q algú li enteressa q les coses vagin malament...

Anónimo dijo...

Doncs si es així l'ajuntament hauria de treure un comunicat oficial, i aclarar la situació. Aquest no crec que sigui el mitja per desmentir un rumor creant un altre rumor. Per que ara la ciutadania a qui ha de creure??? a uns cartells penjats per unes AAVV?? o a una web del partit polític que governa??? Al meu entendre seria millor que l'ajuntament acabes amb la rumorologia.

Anónimo dijo...

Avuí estem a 3 de Maig. Algú ahir va poder posar-se el gorro de OH SANT FELIU!! i banyar-se a la piscina? NO. Algú sap quelcom de perquè no? Espero que si, però en aquests dies suposo que és millor i més rentable intentar mantenir la discreció. En tot cas, OH jo si que sé a qui creure!!! I no és al partit polític que governa!!! Un cop més una vergonya...

Anónimo dijo...

Crec que l'explicació de l'article és bastant clara i evident i que deixa de manifest que hi ha una peça defectuosa q cal reparar (i no s'altres històries que s'inventen uns altres).

Per solucionar aquest tipus de problemes existeixen els periodes de prova i no cal ni amagar res ni dir mentides pq la "rentabilitat" no està per sobre la seguretat dels futurs usuaris de la piscina.

Anónimo dijo...

Seguretat del futurs usuaris???? De quian avaria estem parlant????? Una peça defectuosa que perd aigua crec que no posa en perill els usuaris, si el bon funcionament de la piscina i que per suposat s'ha de solucionar abans de que la piscina entri en ple funcionament. A no ser que l'averia sigui mes greu del que m'imaginava en un principi.

Anónimo dijo...

No serà més electoralista obrir a qualsevol preu la instal·lació que fer que s'acabi correctament, i si s'ha trobat un defecte reparar-lo com cal. Algú creu que si les eleccions fossin d'aqui 4 mesos hi hauria polèmica per detectar-se un problema i corregir-lo? És més prefereixo aquesta situació, que no s'obri abans de les eleccions per interès electoral, que estigui perfecte quan es posi en funcionament i no tenir que fer com en el Casal de la Gent Gran (climatització que no ha funcionat mai en condicions, persianes exterior que s'han hagut de col·locar per un projecte mal orientat, falta de renovació d'aire a la sala de jocs...) o com a la biblioteca (façana que es cau, altre vegda problemes amb la climatització -això deu ser cosa de l'ecologisme de debò- ...) Pot-ser el que fa mal a alguns és que en 4 anys s'ha fetr la piscina que demanavem des de fa molt de remps i que altres no van ser capaços de fer-la. Soc votant socialista, he demanat la informació del que passa, me l'han donat i estic satisfet, tot i que, clar, a mi tambè m'haguès agradat que funcioni ja, però no us equivoqueu, no estem esperant una piscina des de primers de maig d'aquest any, no ho estem fent des de fa molts i molts anys, ara la tindrem

Anónimo dijo...

Si les eleccions fossin d'aqui 4 mesos no s'hauria fet la jornada de portes obertes i possiblement les coses s'haurien fet amb calma i sense preses. Aqui no s'esta jutjant si l'execució de les obres està ben feta o mal feta, en una obra pot passar, però cal esbrinar les causes si son per precipitació o preses a l'hora d'ignagurar, res més.
Sobre lo del casal de la gent gran, jo no vaig sentir a ningu que esqueixes formalment sobre la presipitació de la ignaguració, potser al PSC tambè li interessava ignagurar, (el PSC estava al govern no?) de totes formes si dius que ara tampoc funciona bé, que mes dona haver ignagurat abans d'hora, si encara no funciona aleshores encara estaria per ignagurar no?
I pel que tu dius, si tots els errors d'execució que parles, d'instal.lacions municipals, son per culpa d'icv aleshores aquesta averia de la piscina també ha de ser culpa del PSC no? o tos moros o tots cristians (i que quedi clar que jo no culpo al equip de gover perque encara ningú m'ha explicat que dimonis a passat).

Vinga salut!

Anónimo dijo...

El martes intervino en Radio Sant Feliu el Presidente del Club Natación Sant Feliu y explicó con toda claridad qué había pasado en la piscina y el motivo del retraso de su apertura. Si hemos esperado más de veinte años para tener una piscina en Sant Feliu (recuerdo que en Sant Joan Despí tienen dos y creo que irán a por la tercera), es mejor esperar unos días para que se subsanen los fallos y poder disfrutar de este necesario equipamiento, tanto a nivel deportivo como de salud.