miércoles, 30 de mayo de 2007

Gracias!

Os creíais que ya me había olvidado de escribir, ¿eh?. Pues va a ser que no. Cómo iba a dejar de hacerlo sin antes daros las GRACIAS a todos aquellos que el pasado domingo hicieron posible que el PSC consiguiera posicionarse como la primera fuerza política de Sant Feliu y alcanzase los mejores resultados de su historia. ¡¡¡MIL GRACIAS a todos!!!!
.
Resultados:
.
PSC - 8
IC-V - 7
CiU - 3
PP - 2
ERC - 1

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Sí, gràcies. I no només als que diumenge van fer possible arribar a 8 regidors i regidores, sinó també als que van estar voluntàriament fent d'interventors/res, d'apoderats/des i a la intendència. I als nombrosos equips que durant dies van penjar cartells, preparar actes, fer sobres, omplir bosses, conduir la furgona, fer les carpes, el porta a porta i tota la resta.

I també als companys i companyes de la resta de partits (tots) que han fet possible amb respecte i il.lusió una campanya impecable i aquesta gran festa de la democràcia.

Sí, gràcies. I també a tota la ciutadania que ens ha patit aquests dies de soroll i de façanes brutes.

Gràcies Sant Feliu.

Anónimo dijo...

Felicidades por el resultado, me hubiera gustado que hubierais "arrasado con todo" y hubieráis conseguido 10 o 11 regidores, ya que creo que habéis hecho un trabajo espectacular estos años, pero desde luego tenéis que estar contentos con los 8 regidores y con ser la fuerza más votada.

FELICIDADES.

Anónimo dijo...

FELICITATS!

Anónimo dijo...

-ista, -ista, -ista, Sant Feliu és Socialista!

ens veim a: http://www.blogbatblog.blogspot.com